PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten

Over PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten

PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten ligt boven op de 80 meter hoge Elter Berg, tussen 1500 ha natuur, fiets- en wandelgebied. Het restaurant biedt plaats aan circa 55 gasten, het terras dat zeer gewild is in de zomer, biedt plaats aan circa 100 gasten. Eigenaar, Dave Seegers, heeft het PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten sinds 1995 hij heeft ervoor gezorgd dat het een uitstraling à la Anton Pieck heeft gekregen. Binnen als buiten, is goed te zien hoe de muren verruwd en verouderd zijn om de nieuwe stijl meer kracht bij te zetten.

Oordeelt u zelf als u PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten bezoekt, het spreekt jong èn oud aan.Langs het PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten loopt de route van het Pieterpad (één van de bekendste wandelroutes van Nederland), de Montferland-fietsroute èn de Eltener Nordic-wandelroute. PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten is een geliefde plek waar deelnemers aan de wandel- en fietsroutes even tot rust kunnen komen onder het genot van een heerlijke kop koffie met warm appelgebak. Tevens hebben vele fiets- en wandelorganisaties deze plek opgenomen in hun wandel- en fietsroutes. De Rhedense fietsvierdaagse en de Grenslandtocht Zevenaar (3e zaterdag van juni) houden ook elk jaar hun rustpunt in PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten. Maar ook diverse Motor- en Oldtimerclubs weten hun weg te vinden in Hoch-Elten.

Er is voldoende èn gratis parkeergelegenheid.
Voor diabetes patiënten staan de BE op de menukaart
Ook serveren wij glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken.
Villa Pardoes

Sinds 2006 is PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten sponsor van Villa Pardoes te Kaatsheuvel (in de maand April wordt van elke verkochte Hoch-Elten pannenkoek de helft aan Villa Pardoes gedoneert).

Villa Pardoes is een verblijf voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Zodat deze kinderen tijdens hun verblijf in de Villa even hun zorgen kunnen vergeten. Wilt u ook sponsor of donateur worden kijk even op de site van Villa Pardoes:

www.villapardoes.nl

Werken bij PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten

Lijkt het je leuk om bij het PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten te werken en ben je spontaan, kun je tegen stress, vriendelijk, gastvrij mag je altijd vrijblijvend een mailtje sturen of bellen.

PANNEKOEKHUYS Hoch-Elten

van-der-Renne-Allee 2a
46446 Emmerich am Rhein / Hoch-Elten
Tel.: +49 (0) 28 28 - 17 93
Email: info@pannekoekhuys.de

Gratis WIFI

U kunt met uw Maestro PIN pas bij ons betalen.

Dit is een rook vrij restaurant
Copyright © 2024 PANNEKOEKHUYS   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring   |   Webdesign & Ontwikkeling door Timeless Design